Home / Website laten maken / website-voor-kappers

Jouw kapperswebsite en content altijd up-to-date.


Mijn naam is Xanne van Dopperen. Nog niet zo lang geleden werkte ik fulltime als kapster. Na 10 jaar in het vak heb ik vorig jaar besloten om de switch te maken naar de online marketingwereld.

Ik houd me vooral bezig met het ontwikkelen van websites, het inrichten van de social media kanalen en het schrijven van content voor de Beauty Branche.

Als geen ander weet ik dat kappers enthousiast, blij en trots zijn op elke coupe die ze maken en dit mag natuurlijk ook gezien worden! Vaak worden er wel foto’s en video’s gemaakt, maar wordt er niets mee gedaan.


Over jou als kapper

Je bent werkzaam in het kappersvak voor jezelf, aan huis, ambulant of in een kapsalon en je wilt een voordelige en professionele website (laten) maken waarmee je goed wordt gevonden in zoekmachines. Heb ik je zo goed omschreven? Mooi! Je bent bij ons aan het juiste adres.

Het product

Onze missie is om iedereen een voordelige en professionele website aan te bieden. Mso-websites worden niet gebouwd in WordPress, maar in een gerenommeerd en betrouwbaar Content Management Systeem. Mso-websites staat voor persoonlijk contact, korte lijntjes en snelle acties. 


Kies een kappers template die bij je past

Speciaal voor de kappersbranche hebben we een aantal templates ontwikkeld.
De templates bevatten alles wat een ondernemer in de kappersbranche nodig heeft.
Hierbij kun je denken aan o.a. afspraak mogelijkheden, prijslijsten en portfolio's.Staat je gewenste template er niet bij?

Geen probleem! Neem eens een kijkje in onze andere templates. Staat ook daar het gewenste ontwerp niet tussen?
Dan gaan we graag met je in gesprek voor het ontwikkelen van een specifiek ontwerp.Tarieven & Pakketten voor kappers

Bij elk pakket betaal je een maandelijks bedrag van €32,95. Hiervoor krijg je een licentie op jouw zelfgekozen responsive website-template, een licentie op ons CMS, (E-mail) hosting, dataverkeer en data opslag. Ook melden we je website aan bij Google Search Console en koppelen we je website aan Google Analytics. LET OP: het mso-websites abonnement van €32,95 per maand is direct vanaf het begin maandelijks opzegbaar.

Duidelijke tarieven en geen onverwachte kosten. Is dat iets dat jou aanspreekt? Dan is een mso-website iets voor jou!
Geen vanaf prijzen, maar precies weten waar je aan toe bent. Maak een keuze uit onze pakketten.

Doe het zelf

Eenmalig: €600
Maandelijks: €32,95

Ben jij handig en enigszins bekend met CMS-systemen? Dan is dit pakket voor jou! We zetten een website-template voor je klaar en je krijgt van ons de inloggegevens, waarna je zelf aan de slag kunt met het vullen van je website met foto's, teksten, formulieren en...

Basis

Eenmalig: €1200
Maandelijks: €32,95

Wil jij ondersteuning in het opstarten, maar kun je daarna zelf je website content vullen? Dan is het basispakket iets voor jou. We helpen je een passende website-template te kiezen en helpen je met het aanbrengen van de structuur in je nieuwe website. Wanneer het template is gekozen...

Optimaal

Eenmalig: €1900
Maandelijks: €32,95

Jij kiest voor ontzorging! Wij nemen je aan de hand mee bij het ontwikkelen van je nieuwe website. We zetten een structuur op en helpen je met het vullen van je website. Daarnaast geniet je van een aantal uitbreidingen zoals...

Maatwerk

Eenmalig: vanaf €2400
Maandelijks: €32,95

Gefeliciteerd! Je doet een prachtige investering in jouw bedrijf. Jouw nieuwe website wordt volledig naar wens ontworpen en daar ontvang je een persoonlijk en op maat gemaakt voorstel voor...
Wat kunnen we voor kappers betekenen?

Samen met mijn collega's neem ik dit voor jou uit handen en zijn je website en social media kanalen altijd up-to-date.
Mso-websites staat voor persoonlijk contact, korte lijntjes en snelle acties. Indien gewenst staat jouw nieuwe website binnen 5 werkdagen live. Tips voor je website & sociale media

Opvallen doe je door aanwezig te zijn op plekken waar je doelgroep te vinden is. Of dit nu offline of online is, zorg voor content die aansluit bij jezelf, je bedrijf en je (potentiële)klanten. Dit doe je niet een enkele keer, maar voor een langere tijd op verschillende momenten en op verschillende kanalen. Zo blijf je onbewust in iemands hoofd zitten en gaan (potentiële) klanten je herkennen.

Communiceer altijd vanuit een vertrouwde huisstijl. Die vaste basis, de stijl waardoor je herkend wordt, is erg belangrijk! Dit zorgt er niet alleen voor dat men je herkent, maar door consequent te handelen bouw je ook aan het vertrouwen bij je (potentiële)klanten. Wat er offline van je gezien wordt, moeten zij ook weer zien, voelen en horen wanneer zij online met je in contact komen.

Maak echt contact met je klant en toon interesse. Praat met je klant over het probleem dat je op kunt lossen, niet over het nieuwe product dat zojuist is gelanceerd en niet geschikt is voor hem of haar. Waarom doe je wat je doet en wat is het voordeel van de klant?

Maak gebruik van alle kanalen die bij je passen om je kennis te delen. Denk hierbij aan Instagram, Facebook, LinkedIn, maar ook Pinterest. Wees de expert, zodat je klanten niet meer zonder je kunnen. E-mailing (nieuwsbrieven), social media berichten, blogs en vlogs zijn mooie manieren om je doelgroep te bereiken. Let er natuurlijk wel op dat de informatie interessant is voor de klant.
Ben jij tevreden over je website & social media of kan ik je ergens bij helpen?

Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Vul het formulier in en we reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Rechtstreeks mailen kan ook op info@mso-websites.nl of bel ons op werkdagen tussen 9.00 t/m 17.00 uur op +31(0) 53 760 1122.

Contactformulier