Veelgestelde vragen

Mso-websites is een product waarmee je op een eenvoudige en laagdrempelige manier, een professionele website maakt. Je kiest een van onze pakketten en voor €32,95 per maand heb je al een nieuwe website. Klik hier voor alle specificaties.

Mso-websites is voor iedereen die op zoek is naar een voordelige en professionele website. We bieden een passend pakket aan voor iedere klant.

Uiteraard! Al onze websites zijn volledig responsive en werken dus op alle soorten (mobiele) devices.

Ook dat kan. Wij hebben de pakketten bewust eenvoudig gehouden om de prijs vriendelijk te houden. Mocht je echter toch onderdelen zoals een webshop willen toevoegen dan kan dat zeker. Hierbij gaan we persoonlijk te werk. Bel ons gerust als je meer informatie wenst: 053 760 1122 of gebruik ons contactformulier.

Kennis over websites maken is niet nodig. Wat je nodig hebt is een computer of laptop met internetverbinding en gezond verstand. Omdat wij gebruik maken van professionele website-templates hoef je geen technische kennis te hebben. Wij kunnen je helpen om de eerste opzet en structuur aan te brengen of desgewenst de gehele website van a tot z compleet op te leveren.

Absoluut, de website wordt voorzien van een Content Management Systeem (CMS) waarmee je zelf in staat bent om je eigen pagina’s, teksten en afbeeldingen toe te voegen. Indien gewenst is het zelfs nog mogelijk een cursus voor ons CMS te volgen, waarin je in een halve dag alle mogelijkheden door een vakkundige docent worden bijgebracht.

Heb je al een website en wil je overstappen? Daar helpen we je ook mee. Een eventuele verhuizing van je website of domein en de daarbij behorende administratie kunnen wij, in overleg met jou, volledig regelen. 

Alle genoemde prijzen van mso-websites zijn exclusief BTW.

Al onze websites worden gebouwd in WebHare. Een betrouwbaar, lokaal ontwikkeld systeem met een gebruiksvriendelijk content management systeem en eigen servers. Je website wordt dus niet in een "open-source" platform zoals WordPress gebouwd. Een van de grootste voordelen van het mso-websites systeem ten opzichte van WordPress is de veiligheid. 


Jouw vraag

Heb je een vraag voor ons maar staat deze niet in het overzicht?
Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.