Home / Website laten maken

Een website laten maken


Over jou

Je bent of werkt voor een ondernemer, ZZP-er, vereniging, stichting of je bent een particulier en je wilt een voordelige en professionele website (laten) maken waarmee je goed wordt gevonden in zoekmachines. Hebben we je op deze manier goed omschreven? Mooi! Je bent bij ons aan het juiste adres.

Het product

Onze missie is om iedereen een voordelige en professionele website aan te bieden. Mso-websites worden niet gebouwd in WordPress, maar in een gerenomeerd en betrouwbaar Content Management Systeem. Mso-websites staat voor persoonlijk contact, korte lijntjes en snelle acties. Indien gewenst staat jouw nieuwe website binnen 5 werkdagen live. 


Hoe werkt het?


Tarieven & Pakketten

Duidelijke tarieven en geen onverwachtse kosten. Is dat iets dat jou aanspreekt? Dan is een mso-website iets voor jou!
Geen vanaf prijzen, maar precies weten waar je aan toe bent. Maak een keuze uit onze pakketten.

Voor het ontwikkelen van een mso-website betaal je (behalve bij het "Doe het zelf" pakket) een eenmalig bedrag dat afhankelijk is van het gekozen pakket. Naast de eenmalige kosten betaal je een maandelijks bedrag van €37,95. Hiervoor krijg je een licentie op een responsive website-template, een licentie op het CMS, (E-mail) hosting, dataverkeer en data opslag. LET OP: Het mso-websites abonnement van €37,95 per maand is direct vanaf het begin maandelijks opzegbaar.


Doe het zelf

Eenmalig: €600
Maandelijks: €37,95

Ben jij handig en enigszins bekend met CMS-systemen? Dan is dit pakket voor jou! We zetten een website-template voor je klaar en je krijgt van ons de inloggegevens waarna je zelf aan de slag kunt met het vullen van je website met foto's, teksten, formulieren en...

Basis

Eenmalig: €1200
Maandelijks: €37,95

Wil jij ondersteuning in het opstarten, maar kun je daarna zelf je website content vullen? Dan is het basispakket voor jou. We helpen je een passende website-template te kiezen en helpen we je met het aanbrengen van de structuur in je nieuwe website. Wanneer het template is gekozen...

Optimaal

Eenmalig: €1900
Maandelijks: €37,95

Jij kiest voor ontzorging! Wij nemen je aan de hand mee bij het ontwikkelen van je nieuwe website. We zetten een structuur op en helpen je met het vullen van je website. Daarnaast geniet je van een aantal uitbreidingen zoals...

Maatwerk

Eenmalig: vanaf €2400
Maandelijks: €37,95

Gefeliciteerd! Je doet een prachtige investering in jouw bedrijf. Jouw nieuwe website wordt volledig naar wens ontworpen en daar ontvang je een persoonlijk en op maat gemaakt voorstel voor...


De ontwikkeling en afronding van jouw website

Wanneer je het voor jou geschikte pakket hebt gekozen gaan we een test omgeving voor je klaarzetten. Hier kun jij (of wij) de website in ontwikkelen zonder dat er bezoekers op je website kunnen komen. Je mag dus fouten maken ;) 

Wanneer de ontwikkeling van de website klaar is, kunnen we de website live gaan zetten. Heb je al een domein? Dan kunnen we de website op dit domein plaatsen of het domein overnemen van een andere partij. Heb je nog geen domein? Dan helpen we je graag met het registreren. Voordat we de website live zetten voeren we een checklist uit om te zorgen dat jouw website helemaal in orde is. 

Heb je nog vragen over het maken van een website? Of wil je graag meer informatie over hoe het werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je verder. 

Ontwikkeling en afronding van je website bij mso-websites uit enschede