Home / Over ons

Over mso-websites


Voordelige en professionele websites

Onze missie is om iedereen een voordelige en professionele website aan te bieden. Mso-websites worden niet gebouwd in WordPress, maar in een gerenomeerd en betrouwbaar Content Management Systeem. Mso-websites staat voor persoonlijk contact, korte lijntjes en snelle acties. Indien gewenst staat jouw nieuwe website binnen 5 werkdagen live. 

Ieder website-template bieden we aan voor een vast maandbedrag van €37,95. Daarin zijn inbegrepen de kosten van de responsive website-template, CMS, hosting, e-mail, dataverkeer, dataopslag en nog veel meer.
Een mso-website (laten) maken

Wil je meer informatie over het (laten) maken van een website? We vertellen je graag meer over hoe het concept mso-websites werkt, wat de kosten zijn en het proces loopt. 

Een mso-webshop (laten) maken

Je webshop is het gezicht van je merk. Elk bedrijf heeft een website nodig, dus ook jouw bedrijf. Mso-webshops biedt betaalbare pakketten en fexibele ontwerpmogelijkheden. Start je eigen mso-webshop vandaag nog en beschik in no time over een professionale online etalage vol producten. 
Tarieven & Pakketten mso-websites

Duidelijke tarieven en geen onverwachtse kosten en precies weten waar je ana toe bent.
Is dat iets dat jou aanspreekt? Dan is een mso-website iets voor jou!
Maak een keuze uit één van onze pakketten.

Doe het zelf

Eenmalig: €600
Maandelijks: €37,95

We zetten een website-template voor je klaar en je krijgt van ons de inloggegevens waarna je zelf aan de slag kunt met het vullen van je website.

Basis

Eenmalig: €1200
Maandelijks: €37,95

We helpen je met het kiezen van een template en het opzetten van de structuur. Daarna krijg je van ons de inloggegevens om zelf aan de slag te gaan.

Optimaal

Eenmalig: €1900
Maandelijks: €37,95

Je kiest voor ontzorging! We nemen je aan de hand mee bij het ontwikkelen van je nieuwe website en helpen je bij het opzetten en vullen van je website.

Maatwerk

Eenmalig: vanaf €2400
Maandelijks: €37,95

Gefeliciteerd! Je doet een prachtige investering in jouw bedrijf. Jouw website wordt volledig naar wens ontworpen, gebouwd en gevuld.
Onze klanten

Ben je benieuwd welke bedrijven ook voor een mso-website hebben gekozen? Wil je voorbeelden zien van mso-websites?
Of ben je op zoek naar wat inspiratie? Bekijk hier een aantal websites van klanten die je zijn voorgegaan.

SON Coach & Trainer

Personal Trainer in Enschede

Camping Meuleman

Landgoedcamping in De Lutte

Cargonetics

International Cargo Services

JK Strafrecht

Strafrechtadvocaat in Enschede