Home / Actueel / Website met online bestelformulier voor Supermarkt in het Bos

Website met online bestelformulier voor Supermarkt in het Bos

Supermarkt in het Bos is een biologische boerderijwinkel uit Raalte. Je kunt hier terecht voor alle biologische producten voor je ontbijt, lunch en diner. Daarnaast kun je bij Supermarkt in het Bos ook terecht voor biologische producten voor het huishouden en lichamelijke verzorging.


Waar liep Supermarkt in het Bos tegenaan?

Supermarkt in het bos is al jaren klant bij ons met een website genaamd Biologisch made Easy. Ze hadden een website met daarin een bestelformulier waar de klanten van BME biologische producten kunnen bestellen. Het bestelformulier werd goed gebruikt maar was gedateerd en visueel niet meer van deze tijd. Ze wilden het bestelformulier dan ook graag veranderen naar een bestelformulier met de look en feel van een webshop zonder betaalmethode.

mso-websites Supermarkt in het Bos


De website met webshop

Het bestelformulier hebben wij een flinke update gegeven hierbij hebben we het design veranderd, het gebruiksgemak verbeterd, de optie toegevoegd om afbeeldingen toe te voegen bij producten, de optie om je producten in een winkelmandje te plaatsen en we hebben de categorieën een update gegeven. Ook hebben we een inlogmogelijkheid gemaakt voor de vaste klanten van Supermarkt in het Bos waarmee ze oude bestellingen opnieuw kunnen bestellen.

Om de webshop goed vindbaar te maken in de organische zoekresultaten hebben we een website om de webshop gebouwd. Op deze manier kunnen ze relevante content maken die goed gevonden wordt in de zoekmachines.

mso-websites Supermarkt in het Bos webshop


Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het vullen van de webshop, want met meer dan 1000 producten is dit een hele klus. Ben je benieuwd naar de webshop of wil je zelf graag producten bestellen bij Supermarkt in het Bos? Neem dan een kijkje op hun website!

Wil jij zelf een snelle, mooie en betaalbare website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.