Home / actueel / Website element: slideshow

Website element: slideshow

Binnen het CMS (Content Management Systeem) van mso-website kun je verschillende elementen toevoegen aan je website. Deze elementen laten we graag een voor een aan je zien, met vandaag het eerste element: de slideshow.

Met dit element maak je in een handomdraai een mooie slideshow met meerdere afbeeldingen, teksten en/of knoppen. Door middel van pijltjes of door met je muis te slepen kan de bezoeker van je website navigeren door de verschillende slides.

De teksten in dit element kunnen opgemaakt worden als normale tekst, bold tekst of italic tekst.


Een voorbeeld van een slideshow

Dit is een slideshow

Dit element bestaat zoals je kunt zien uit meerdere slides met foto's waar je door middel van pijltjes of slepen doorheen kunt navigeren. Het is mogelijk om op de foto's in dit element titels, normale tekst, dikgedrukte of cursieve tekst te plaatsen.


Ook kun je een knop toevoegen zoals hieronder wordt getoond. Die knop kun je instellen om naar pagina's op je eigen website of naar andere websites te gaan. 


Dit is een slideshow

Dit element bestaat zoals je kunt zien uit meerdere slides met foto's waar je door middel van pijltjes of slepen doorheen kunt navigeren. Het is mogelijk om op de foto's in dit element titels, normale tekst, dikgedrukte of cursieve tekst te plaatsen.


Ook kun je een knop toevoegen zoals hieronder wordt getoond. Die knop kun je instellen om naar pagina's op je eigen website of naar andere websites te gaan. Meer website elementen zien die je kunt gebruiken bij een mso-website?