Home / Actueel / Mso-websites hoe werkt het #1

Mso-websites hoe werkt het #1

Wanneer je met mso-websites aan de slag gaat doorloop je verschillende stappen, van de pakketkeuze tot de aftercare vanuit ons. In de blogserie ‘Hoe werkt het’ doorlopen we samen met jou deze stappen en gaan we kijken wat er allemaal bij komt kijken als je voor een mso-websites kiest. In dit blogartikel gaan we het hebben over de pakketkeuze, de kennismaking en een template kiezen.


Kennismaking

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. We vinden jouw wensen en doelen erg belangrijk, daarom beginnen we altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek ongeacht welk pakket je kiest. In dit gesprek willen we graag te weten komen wie je bent en wat je doet vervolgens leggen we uit hoe mso-websites werkt en wat we voor jou kunnen betekenen. Ook nemen we de verschillende functies per pakket met je door.


De pakketkeuze

Binnen mso-websites bieden we verschillende pakketkeuzes aan waaruit je kunt kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ‘Doe het zelf-pakket’ waarbij wij de template voor je klaarzetten en je daarna helemaal zelf aan de slag kunt. Mocht je toch iets meer ondersteuning nodig hebben hebben we het ‘Basis-pakket’. Bij het ‘Optimaal-pakket’ nemen we je volledig mee aan de hand en ontwikkelen we samen je nieuwe website. Als laatste hebben we het ‘Maatwerk-pakket’. Met het Maatwerk-pakket ontwerpen we jouw nieuwe website volledig naar jouw wensen. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van de website helpen we je ook met het schrijven van de teksten en zoeken we passend beeldmateriaal.

Template kiezen

Nadat we gezamenlijk de pakketten hebben doorgenomen en er een keuze is gemaakt kan je een keuze maken uit onze verschillende templates. We bieden verschillende templates aan en in de loop van de tijd komen er nog veel meer templates bij. De templates kun je alvast bekijken op deze pagina.

In ons volgende blogartikel in de serie ‘Hoe werkt het’ gaan we het hebben over structuur aanbrengen in je website en de website vullen met content.

Kun je niet wachten tot ons volgende blogartikel en wil je al meer informatie over hoe mso-websites werkt en of het iets voor jouw bedrijf is? Neem dan contact met ons op.