Home / Actueel / Mso- websites hoe werkt het #4: live zetten van je website en de aftercare

Hoe werkt mso-websites #4: live zetten van je website en de aftercare

In de vorige blog artikelen van de serie ‘hoe werkt het’ hebben we de eerste zeven stappen besproken die je volgt bij het maken van je mso-website. In het eerste blogartikel hebben we het gehad over de persoonlijke kennismaking, het perfecte pakket kiezen en de template uitzoeken. In het tweede blogartikel hebben we het gehad over structuur aanbrengen op de website en de website vullen met teksten en afbeeldingen. In het derde blogartikel hebben we het gehad over koppelingen met Google Analytics en zoekmachines.

In dit laatste artikel uit deze serie leggen we uit hoe we jouw website live zetten en de aftercare die je van ons kunt verwachten. Ook geven we je tips over hoe je nu verder kunt werken aan je website en bedrijf. 


Het live zetten van je website

Je website staat helemaal klaar in de testomgeving. Je hebt alles ingevuld, wij hebben een laatste controle gedaan en alle koppelingen ingericht. Het is tijd om je website live te zetten. We zetten hem over naar onze live omgeving en vanaf dat moment kan iedereen via je domeinnaam je website bezoeken. Zodra hij wordt geïndexeerd door Google kunnen bezoekers ook via de zoekmachines op je website komen. Het is wel belangrijk dat je aan je website blijft werken zodat je een steeds hogere positie in Google bereikt en bezoekers je dus steeds makkelijker weten te vinden. 

De aftercare

Zodra je website live staat ontvang je van ons een e-mail met wat praktische informatie. Daar staat onder andere in hoe en waar je kunt inloggen om je website te bewerken. Ook ontvang je een handleiding voor het systeem zodat je altijd terug kunt vinden hoe het bewerken van je website werkt. Mocht je nog tegen dingen aanlopen dan staat onze servicedesk op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur voor je klaar. Korte lijntjes en snel actie ondernemen, daar staan wij voor. Wij lossen eventuele problemen dan ook snel voor je op. 


Hoe nu verder? 

Je website staat live, maar hoe kom je aan bezoekers? Op de website van Nubium staan een heleboel blogs met tips, bijvoorbeeld over: