Home / Actueel / Mso-websites hoe werkt het #2: website vullen

Mso-websites hoe werkt het #2: website vullen


In de blogserie “hoe werkt het” nemen we je stap voor stap mee in hoe je je eigen website kunt realiseren van de pakketkeuze en de kennismaking tot het live zetten en de aftercare. In het vorige blogartikel hebben we het gehad over de pakketkeuze, de persoonlijke kennismaking en het kiezen van de template. In dit blogartikel gaan we het hebben over structuur aanbrengen in je website en de website vullen met content.

Mso-websites hoe werkt het #2: website vullen


waarom is structuur belangrijk voor je website

Voordat je een website gaat maken is het belangrijk dat je weet wat je allemaal wil laten zien op je website en waar dit komt te staan. Wil je bijvoorbeeld wel of niet iets over jezelf vertellen of wil je een pagina waar je blogartikelen op kunt plaatsen? Wanneer je bedacht hebt welke pagina’s je op je website wilt hebben ga je het menu indelen. Wat is bijvoorbeeld een belangrijke pagina en wil je in je menu laten terug komen en welke kan bijvoorbeeld in een uitklapmenu of hoeft helemaal niet in het menu terug te komen.

Voor het aanbrengen van de structuur van je website is het pakket dat je hebt gekozen erg belangrijk. Bij het “Doe het zelf” pakket richt je de structuur helemaal zelf in en bij de andere pakketten regelen wij dit voor jou.


Je website vullen met teksten en afbeeldingen

Wanneer je de structuur van je website hebt bedacht, kun je eindelijk je website vullen met teksten en afbeeldingen en begint je website ook echt vorm te krijgen. Want je weet nu welke pagina’s je wilt hebben maar welke teksten en afbeeldingen wil je hierop hebben staan en welke sfeer wil je uitstralen naar je bezoeker. Ook hier verschilt per pakket in hoeverre je dit zelf gaat doen (met of zonder ondersteuning vanuit ons) of dat je het volledig door ons laat doen.

Voor het vullen van de pagina’s kun je gebruik maken van verschillende elementen. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een slider, één of twee koloms teksten, knoppen, fotoalbums enzovoort. Al deze elementen kun je hier vinden.

Wil jij ook graag een website (laten) maken voor jouw bedrijf, hobby of bijvoorbeeld portfolio. Neem dan vrijblijvend contact met ons op, samen gaan we kijken welk pakket het beste bij jou past.