Home / Actueel / Mso-website elementen uitgelegd: Tabbladen

Mso-website elementen uitgelegd: Tabbladen

In onze serie ‘website elementen’ leggen we telkens een element van mso-websites uit. Zo’n element kun je gebruiken om content met een bepaalde opmaak op je website te plaatsen. Eerder vertelden we al hoe de slideshow, standaard/tweekoloms teksten en Calls to Action werken. Dit keer vertellen we je meer over tabbladen.

Verschillende typen tabbladen

Er zijn twee typen tabbladen, het standaard en het uitklapbare tabblad. Deze twee typen zijn ontwikkeld voor verschillende doeleinden.

Het standaard tabblad

Het standaard tabblad kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een stappenplan. In dit tabblad kan gebruik worden gemaakt van een aantal andere website elementen zoals een standaard tekst, knoppen en afbeeldingen. Daarnaast kan je de achtergrondkleur instellen.


Het uitklapbare tabblad

Het uitklapbare tabblad ziet er iets anders uit dan het standaard tabblad. Hierbij heb je niet meer de tabbladen aan de linkerkant maar zijn de tabbladen naast en onder elkaar geplaatst. Dit type tabblad is ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld een FAQ (veelgestelde vragen).

Tabblad (uitklapbaar)

In de titel plaats je de vraag en hier kun je dan het antwoord plaatsen.

Ook kun je hier een knop plaatsen

Antwoord 3


Benieuwd welke elementen je allemaal kunt gebruiken op mso-websites? Neem dan een kijkje op onze website elementen pagina.