Home / Actueel / Lacus: de mso-websites template voor garagehouders en autodealers.

Lacus: de mso-websites template voor garagehouders, autodealers en verhuurders.

Onze missie is om voor iedereen een voordelige en professionele website aan te bieden. Vandaag laten we je graag een voorbeeld zien van een website voor een autoverhuurder 

mso-websites template Pars


Een template voor ondernemers in de auto handel.

De Lacus template hebben we speciaal ontwikkelt voor garagehouders, autoverkopers en verhuurders. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de verschillende elementen en pagina’s die we gebruikt hebben zoals een modellenpagina of een reserveringspagina. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van foto’s waardoor de bezoeker van de website een goed beeld krijgt van alles dat de onderneming te bieden heeft.

Onze templates geven een indicatie van hoe de website eruit komt te zien, maar ze zijn volledig aan te passen qua kleuren, lettertypes, afbeeldingen, teksten, volgorde van pagina's etc.


Welke elementen zijn er mogelijk in de website?

Afhankelijk van je gekozen website pakket kun je diverse modules aan je website toevoegen, zoals een blog- of nieuwsmodule, een catalogus, diverse formulieren en meer.

Daarnaast zijn er verschillende elementen die gebruikt kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een- en tweekoloms teksten, sliders, fotogalerij, Calls to Action en nog veel meer. Bekijk hier alle website elementen.

Heb je interesse in een mso-website of wil je dit template bekijken? Klik op onderstaande knoppen.