Home / Actueel / Hoe werkt het bouwen van een mso-website?

Hoe werkt het bouwen van een mso-website?

Mso-websites worden ontwikkeld in een eigen systeem met eigen servers. Er wordt dus niet gebouwd in een open-source systeem zoals bijvoorbeeld WordPress. De voordelen hiervan zijn dat je website eenvoudig te beheren is in ons eigen Content Management Systeem, je goed vindbaar bent in Google omdat wij je helpen met onze brede kennis op het gebied van SEO, je website zich automatisch aanpast op diverse apparaten zoals mobiel, tablets en desktop en je website veilig en wel staat op onze eigen servers. Mso-websites biedt vier verschillende pakketten aan, namelijk: “Doe het zelf”, “Basis”, “Optimaal” en “Maatwerk”. Een mso-website heb je al voor €32,95 per maand. Meer informatie over onze pakketten, de tarieven en de specificaties vind je hier

De voordelen van een mso-website

Het persoonlijk contact en de mogelijkheid om onze experts om hulp te vragen via telefoon, email, Facebook Messenger en Whatsapp hebben nog steeds onze hoogste prioriteit en dat zal niet veranderen, maar het CMS hebben we grondig uitgebreid met vele nieuwe templates voor o.a. ZZP'ers, verenigingen, kleine zelfstandigen, eenmanszaken etc.


Daarnaast hebben mso-website eigenaren nu ook de beschikking over een aantal krachtige nieuwe modules waardoor het nu nog eenvoudiger is om: Product pagina's, slideshows, fotoalbums, blogs, animaties en contactformulieren te maken.

mso-websites route


Van websites, webwinkels tot Analytics, mso-websites is uw partner voor een betaalbare en professionele website, die u in staat stelt om uw bedrijf op een professionele manier online te presenteren en te laten groeien.

mso-websites stappenplan


Voor mso-websites hebben we op dit moment een mooie aanbieding lopen. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over deze aanbieding.