Home / Actueel / Het verhaal van Buitenplaats de Houtmaat

Het verhaal van Buitenplaats de Houtmaat

Buitenplaats de Houtmaat is een sfeervolle locatie aan het water in een prachtig bosrijk gebied voor bruiloften, feesten, zakelijke meetings en meer in Hengelo. Een veelzijdig bedrijf waarvoor een goede website onmisbaar is om nieuwe en terugkerende bezoekers op de hoogte te houden en de mogelijkheid te geven om een tafel of andere faciliteit te reserveren.

 

Verouderde website & het nieuwe CMS

Na een sterk verouderde website waarbij de meest essentiële onderdelen niet meer werkten, waaronder het contactformulier, ging de Houtmaat over op een Wordpress website. Dit was een behoorlijke vooruitgang en zag er fraai uit, maar men was niet geheel tevreden. De open source website bevatte te weinig dynamiek voor het bedrijf. Uiteindelijk werd de stap gezet om over te gaan op het Content Management Systeem van mso-websites. Wel werd de succesvolle layout van de vorige Wordpress meegenomen in de nieuwe website. Ook de content werd door Buitenplaats de Houtmaat zelf aangeleverd.

Buitenplaats de Houtmaat


Na technische ondersteuning ook content ondersteuning 


Mso-websites timmerde verder aan de al goede basis en nam het technische gedeelte onder haar hoede. Samen zorgden we voor een website die zowel qua ontwerp, content en techniek aan de beste kwaliteitseisen voldoet. Even later werd besloten om voor een deel van de content gebruik te maken van de kennis en kunde van mso-websites. We verzorgen de wekelijkse updates van Buitenplaats de Houtmaat terwijl zij de social mediakanalen zelf onderhouden. 


Voor Buitenplaats de Houtmaat zorgt mso-websites continu voor aanpassingen en updates. Hiervoor hebben ze een abonnement bij ons afgesloten op basis van een vast bedrag en aantal uren, voor een aangepast tarief. Dankzij dit abonnement hebben zij zelf geen omkijken naar de content en techniek van de website www.houtmaat.nl

mso-websites Buitenplaats de HoutmaatCorinne van Buitenplaats de Houtmaat over mso-websites 

De eerste twee kenmerken die mij te binnen schieten over Nubium zijn: betrouwbaar & professioneel! Daarnaast hou ik van de persoonlijke benadering, de snelle feedback en het vermogen van Nubium om met je mee te kunnen denken en daarmee een website op maat te realiseren. Ik ben meer dan tevreden met mijn overzichtelijke website die helemaal bij mij past.

Ben je benieuwd naar Buitenplaats de Houtmaat, bekijk dan hun website of volg ze op social media.

Wil jij graag een stijlvolle, snelle en veilige website voor jouw diensten of producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.