Home / Actueel / Een nieuwe website voor Martijn Keuken & Kast

Een nieuwe website voor Martijn Keuken & Kast

Martijn Keuken & Kast is een specialist in keukens en keukenrenovaties. Juist door zelfstandig te werken komt de creativiteit optimaal tot uiting. Dat vraagt om een goede website waarop de resultaten te zien zijn voor potentiële nieuw klanten. Het portfolio van Martijn Keuken & Kast bestaat uit kasten op maat en complete keukens, volledig naar wens van de klant en in elke denkbare stijl. 

 

De vorige website van Martijn.

De vorige website van Martijn Keuken & Kast was een open source website. Hoewel deze in de basis prima was, gingen er veel werkuren zitten in de updates en aanpassingen die nodig waren om de site draaiende te houden. Dit werd een doorn in het oog, het aanpassen van de website nam onnodig veel tijd in beslag. Kostbare tijd die hij liever aan z’n onderneming besteedt.

Martijn Keuken & Kast


De nieuwe website van Martijn


Mso-website leverde daarom de nieuwe website www.martijnkeukenkast.nl. Behalve de sterke basis van het Content Management Systeem van mso-websites, verzorgden we ook een geheel nieuwe styling. De website representeert nu de kwaliteit van deze eenmanszaak en biedt alle ruimte voor het portfolio met overzichtelijke fotogalerijen per categorie. De unieke formule van Martijn Keuken & Kast is het huisbezoek bij nieuwe klanten, maar dankzij de nieuwe website is de vindbaarheid van de eigen showroom ook aanzienlijk verbeterd. De communicatie verloopt nog vlotter dankzij het online contactformulier.

mso-websites Martijn Keuken & KastBen je benieuwd naar Martijn Keuken & Kast, bekijk dan hun website of volg ze op social media.

Wil jij graag een degelijke, snelle en veilige website voor jouw diensten of producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.