Home / Actueel / Een nieuwe website voor Fluid Cleaning Support

Een nieuwe website voor Fluid Cleaning Support

Fluid Cleaning Support biedt filters, filtratie, concepten en smeertechnisch onderhoud aan voor verschillende industriële toepassingen. We zijn met Rogier van Fluid Cleaning Support in contact gekomen via een van onze relaties. We hebben voor Fluid Cleaning Support een nieuwe huisstijl mogen ontwikkelen en een nieuwe website mogen maken. Hoe we dit hebben aangepast lees je in dit blogartikel.


Nieuwe huisstijl

De oude website van Fluid Cleaning Support functioneerde nog wel maar was aan een flinke upgrade toe. Bij aanvang van de ontwikkeling van de website zijn we samen tot de conclusie gekomen dat er niet echt een huisstijl aanwezig was en dat de elementen die wel aanwezig waren nogal gedateerd zijn. Bij de ontwikkeling van het nieuwe logo hebben we het oude logo terug laten komen om enige herkenbaarheid te houden. Naast de varianten van het logo hebben we ook het visitekaartje, briefpapier en website mogen ontwerpen.

Bus Fluid Cleaning Support


Nieuwe website

Na goedkeuring van de huisstijl zijn we begonnen aan het ontwerp voor de website. Het logo hebben we in de menubalk geïntegreerd waardoor het op een druppel lijkt. Dit past goed bij Fluid Cleaning Support omdat zij veel met vloeistoffen zoals olie werken. Daarnaast hebben we icoontjes ontworpen voor op de homepagina. Deze icoontjes geven duidelijk weer wat de verschillende diensten zijn die Fluid Cleaning Support aanbiedt.

mso-websites Fluid Cleaning Support


Ben je benieuwd naar Fluid Cleaning Support of die diensten die zij aanbieden? Bekijk dan de website.

Wil jij graag net zoals Rogier een nieuwe website die modern, snel en veilig is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.