Home / Actueel / Een frisse en moderne website voor JK Strafrecht

Een frisse en moderne website voor JK Strafrecht

Jolien van JK Strafrecht is een strafrechtadvocaat uit Enschede, Om duidelijk te maken in welke onderdelen van strafrecht ze gespecialiseerd is was ze op zoek naar een duidelijke website waar uitgelegd kan worden waar ze haar cliënten mee helpt en hoe ze dit doet.


Waar liep Jolien tegenaan?

We zijn met Jolien in contact gekomen via één van onze klanten: De Singel Advocaten. Op het moment dat Jolien bij ons kwam was ze voornamelijk te vinden op Instagram. Ze neemt haar volgers mee in haar leven als strafrecht advocaat en laat zien welke zaken ze behandeld.

Om op een overzichtelijke manier te laten zien welke onderdelen van strafrecht zij zoal beheerst, wat voor bijzondere strafzaken zij behandeld en om haar kennis te delen wou ze graag een website hebben. Naast het ontwikkelen van haar website mochten we ons ook buigen over haar huisstijl


De website voor JK Strafrecht

Zowel de huisstijl als de website moest fris en modern ogen maar niet te truttig of te vrouwelijk worden. Daarnaast moet het een duidelijk beeld geven wie Jolien is en wat ze kan. Dit hebben we aangepakt door veel gebruik te maken van persoonlijke foto’s. Daarnaast worden haar strafrecht expertises uitgelicht op de homepagina, zodat de bezoeker gelijk een duidelijk overzicht krijgt van de verschillende strafrechten die Jolien beheerst.

Om haar kennis te kunnen delen hebben we de blog-module ingebouwd. Met de blog-module kan ze artikelen maken en publiceren over ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving.

mso-websites Jolien strafrechtadvocaat Enschede


Ben je benieuwd naar Jolien, naar haar expertises of ben je benieuwd naar het leven als een advocaat, bekijk dan haar website of volg haar op haar social media.

Wil jij graag een moderne, snelle en veilige website voor jouw diensten of producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.