Home / Actueel

Actueel

Een gloednieuw theaterfestival op Twentse grond

Op 25 september 2022 vindt op Landgoedcamping Het Meuleman in De Lutte het gloednieuwe theaterfestival Groond plaats. De basis voor het festival is de rijke cultuur en historie van Twente.

De kracht van goede foto’s op je website

Je zult het misschien wel herkennen dat je afbeeldingen beter of langer kunt herinneren dan de tekst die erbij stond. Goede foto’s zijn belangrijk omdat ze langer blijven hangen dan een tekst. Zorg er ook voor dat de tekst en de afbeelding met elkaar overeenkomen op deze manier werkt een afbeelding

Het belang van een contactformulier op je website

Ben je ondernemer, ZZP’er, werk je voor een organisatie, vereniging of stichting of bied je als particulier producten en/of diensten aan? Dan heb je waarschijnlijk ook een professionele website waar je producten verkoopt of informatie deelt over je organisatie, product of dienst.

Het nut van nieuws/actualiteiten op je website

Vraag je je ook wel eens af of het plaatsen van nieuws of blogs op je website toegevoegde waarde heeft? Het kost relatief veel tijd, je moet goed en foutloos kunnen schrijven en je moet het bijhouden.

Website voor kappers

Speciaal voor de kappersbranche hebben we een aantal templates ontwikkeld. De templates bevatten alles wat een ondernemer in de kappersbranche nodig heeft. Hierbij kun je denken aan o.a. afspraak mogelijkheden, prijslijsten en portfolio's.

Voor een laag bedrag een professionele website laten maken

Ben jij een ondernemer, ZZP-er, stichting, vereniging of particulier en wil je voor een voordelige, maar professionele website (laten) maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met mso-websites kan iedereen voor een laag bedrag een professionele website afnemen.

Een voordelige en professionele website al voor €32,95 per maand

Een voordelige en professionele website voor iedereen waarbij persoonlijk contact, korte lijntjes en snel actie ondernemen centraal staat. Dat is de missie van mso-websites. Een mso-website heb je al voor €32,95 per maand.

Website element: slideshow

Binnen het CMS (Content Management Systeem) van mso-website kun je verschillende elementen toevoegen aan je website. Deze elementen laten we graag een voor een aan je zien, met vandaag het eerste element: de slideshow.

Mso-websites hoe werkt het #1

In de blogserie ‘Hoe werkt het’ doorlopen we samen met jou deze stappen en gaan we kijken wat er allemaal bij komt kijken als je voor een mso-websites kiest. In dit blogartikel gaan we het hebben over de pakketkeuze, de kennismaking en een template kiezen.

Wij maken voordelige en professionele websites voor onder andere fotografen

Onze missie is om voor iedereen een voordelige en professionele website aan te bieden. Vandaag laten we je graag een voorbeeld zien voor een website voor een fotograaf. Dit template heeft diverse toepassingen voor foto's, zodat het werk van de fotograaf goed opvalt.

Mso-website elementen uitgelegd: standaard tekst en tweekolomstekst

Binnen het CMS (Content Management Systeem) van mso-website kun je verschillende elementen toevoegen aan je pagina's. We laten in dit blogartikel twee manieren zien, de eerste is 'standaard tekst' en de tweede is 'tweekolomstekst'.

Mso-websites hoe werkt het #2: website vullen

In de blogserie “hoe werkt het” nemen we je stap voor stap mee in hoe je je eigen website kunt realiseren van de pakketkeuze en de kennismaking tot het live zetten en de aftercare. In dit blogartikel gaan we het hebben over structuur aanbrengen in je website en de website vullen met content.

Mso-websites hoe werkt het #3: Voorbereidingen op live gaan!

In dit blogartikel gaan we het hebben over de voorbereidingen die we gaan treffen zodat jouw website straks ook echt door de bezoekers gevonden kan worden!

Website met online bestelformulier voor Supermarkt in het Bos

Supermarkt in het bos had een website met daarin een bestelformulier waar de klanten van BME biologische producten kunnen bestellen. Ze wilden het bestelformulier dan ook graag veranderen naar een bestelformulier met de look en feel van een webshop zonder betaalmethode.

Mso-website elementen uitgelegd: Call to Action

In onze serie ‘website elementen’ leggen we telkens een element van mso-websites uit. Zo’n element kun je gebruiken om content met een bepaalde opmaak op je website te plaatsen. Eerder vertelden we al hoe de slideshow en de standaard/tweekoloms teksten werken. Dit keer vertellen we je meer over CTA.

Mso- websites hoe werkt het #4: live zetten van je website en de aftercare

In dit laatste artikel uit de serie "Hoe werkt het" leggen we uit hoe we jouw website live zetten en de aftercare die je van ons kunt verwachten. Ook geven we je tips over hoe je nu verder kunt werken aan je website en bedrijf.

Mso-websites maakt de website voor jouw bakkerij

Onze missie is om voor iedereen een voordelige en professionele website aan te bieden. Vandaag laten we je graag een voorbeeld zien van een website voor een bakker.

Mso-websites maakt de website voor jouw horeca onderneming.

Onze missie is om voor iedereen een voordelige en professionele website aan te bieden. Vandaag laten we je graag een voorbeeld zien van een website voor een horeca onderneming.

Lacus: de mso-websites template voor garagehouders en autodealers.

Onze missie is om voor iedereen een voordelige en professionele website aan te bieden. Vandaag laten we je graag een voorbeeld zien van een website voor een horeca onderneming.

Een frisse en moderne website voor JK Strafrecht

Jolien van JK Strafrecht is een strafrechtadvocaat uit Enschede, Om duidelijk te maken in welke onderdelen van strafrecht ze gespecialiseerd is was ze op zoek naar een duidelijke website waar uitgelegd kan worden waar ze haar cliënten mee helpt en hoe ze dit doet.

Een nieuwe website voor Fluid Cleaning Support

We hebben voor Fluid Cleaning Support een nieuwe huisstijl mogen ontwikkelen en een nieuwe website mogen maken. Hoe we dit hebben aangepast lees je in dit blogartikel.

Mso-website elementen uitgelegd: Tabbladen

Een website element kun je gebruiken om content met een bepaalde opmaak op je website te plaatsen. Eerder vertelden we al hoe de slideshow, standaard/tweekoloms teksten en Calls to Action werken. Dit keer vertellen we je meer over tabbladen.

Hoe werkt het bouwen van een mso-website?

Mso-websites worden ontwikkeld in een eigen systeem met eigen servers. Er wordt dus niet gebouwd in een open-source systeem zoals bijvoorbeeld WordPress. Lees in ons blogartikel meer over het bouwen van jouw mso-website.

Een sfeervolle website voor een sfeervolle locatie.

Buitenplaats de Houtmaat is een sfeervolle locatie aan het water in een prachtig bosrijk gebied voor bruiloften, feesten, zakelijke meetings en meer in Hengelo. Een veelzijdig bedrijf waarvoor een goede website onmisbaar is om nieuwe en terugkerende bezoekers op de hoogte te houden en de mogelijkhei

Een nieuwe website voor Martijn Keuken & Kast

Martijn Keuken & Kast is een specialist in keukens en keukenrenovaties. Juist door zelfstandig te werken komt de creativiteit optimaal tot uiting. Dat vraagt om een goede website waarop de resultaten te zien zijn voor potentiële nieuw klanten.